Currently reading & wearing #10

Weekenden er ved at være slut. Den er gået med julemarked i Nansensgade, legoprojekter, rødvin, og lagkagebagning. Og en læsning, selvfølgelig.

Jeg er i gang med Birgitte Vestergaard Andersens roman ‘Vi er kommet for at leve‘, der handler om en flygtning fra Syrien, der kommer ind i dansk folkeskoleklasse. Fortælleren veksler så mellem hendes historie og en dansk pige fra klassen. Den er sådan lidt SKAM-agtig, dvs. underholdende, gribende og hård. Så jeg skøjter igennem den. Bliver nok (desværre) færdig med den i aften.

Sweateren er jeg ret stolt af; jeg har nemlig selv strikket den! Jeg startede på den i april 2017 og har været ca. et år om at blive færdig (med lidt sideprojekter hist og her). Og nu er det så endelig blevet vejr til at tage den på. Jeg er selv ret glad for resultatet og de ændringer jeg lavede i forhold til det originale mønster.

Fik jeg nævnt, at jeg SELV HAR STRIKKET SWEATEREN? Er pave-stolt 😀

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.