På pindende: gylden glamour-strik

vintage strik

Har kastet mig over et nyt projekt fra Glamourstrik, nemlig ‘Vivien Fair Isle-blusen’. Jeg kommer dog ikke til at følge opskriften til punkt og prikke; for det første skal min version have lange ærmer (hvornår har man nogensinde brug for en kortærmet sweater?). For det andet ændrer jeg farverne; den er meget sart og feminin, hvor jeg er bedre til markante farver. Jeg har valgt en gylden karry-gul (den samme som jeg brugte her) og en skøn rustrød – perfekt til efteråret! Selve mønsteret ændrer jeg også lidt, idet jeg kun har tænkt mig at strikke den blå/hvide-del hele vejen igennem. Håber, at det kommer til at fungere!

vintage strik

Tanken med sweateren er, at den skal være tætsiddende og kunne fungere sammen med fx en sort pencil skirt. Så håber jeg bare ikke, at den bliver poset og lidt stor i det som min sidste glamour-strik blev.

vintage strik

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “På pindende: gylden glamour-strik

Comments are closed.