Mini Bookworm anmelder: Stjernestunder

Titel: Stjernestunder
Forfatter: Lotte Salling (illustreret af Lea Leten)
Sådan blev bogen min: Anmeldereksemplar fra Carlsen

En smuk billedbog med godnat-rim og beroligende massage

Stjernestunder er en billedbog med flotte illustrationer, små rim, der alle handler om at sove, samt små vejledninger i beroligende massage til børn ved sengetid.

Jeg er ret vil med at bruge disse fine rim til godnatlæsning. Illustrationerne er rolige, hyggelige og perfekt til putteritualer. Massagen kan jeg desværre ikke vurdere her, da Edith slet ikke er modtagelig for det: hun blev ved med at daske min hånd væk, det utaknemmelige skarn.

Jeg kan anbefale, at man læser massagevejledningerne for sig selv inden man går i gang med at læse bogen for sit barn: Edith blev stiktosset, hver gang jeg holdt pause i læsningen for at læse massageinstruktionerne.

En perfekt bog, hvis du mangler lidt til putningen af dit barn.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.