Boganmeldelse

Mini Bookworm anmelder: Stjernestunder

Titel: Stjernestunder
Forfatter: Lotte Salling (illustreret af Lea Leten)
Sådan blev bogen min: Anmeldereksemplar fra Carlsen

En smuk billedbog med godnat-rim og beroligende massage

Stjernestunder er en billedbog med flotte illustrationer, små rim, der alle handler om at sove, samt små vejledninger i beroligende massage til børn ved sengetid.

Jeg er ret vil med at bruge disse fine rim til godnatlæsning. Illustrationerne er rolige, hyggelige og perfekt til putteritualer. Massagen kan jeg desværre ikke vurdere her, da Edith slet ikke er modtagelig for det: hun blev ved med at daske min hånd væk, det utaknemmelige skarn.

Jeg kan anbefale, at man læser massagevejledningerne for sig selv inden man går i gang med at læse bogen for sit barn: Edith blev stiktosset, hver gang jeg holdt pause i læsningen for at læse massageinstruktionerne.

En perfekt bog, hvis du mangler lidt til putningen af dit barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *