På det sidste har jeg … #4

… drukket vin til langt ud på natten med min bogklub (læs: til kl. 2, men det er altså meget sent for mig)

… formået endelig at slippe af med min sukkerafhængighed. Sådan virkelig. Og næsten uden at prøve – det skete bare.

Overvejet at købe noget bland-selv slik – bare for at bevise, at jeg kan styre det.

… hjulpet Hovedbiblioteket med kampagnen Byens bedste læsested, hvor jeg skal være med til at kåre en vinder i fotokonkurrencen, har skrevet to artikler, deltaget i en podcast (jeg skal nok dele link) og haft insta-takeover for hovedbibliotekets insta-profil.

… opdaget, at jeg er frygtelig bagud med min boganmeldelser: der ligger i skrivende stund 8 færdiglæste bøger, som mangler at blive anmeldt.

… prøvet at spise aftensmad på altanen for første gang i år. Intet mindre end pragtfuldt.

… været til bogblogger-arrangement om Ditte Wieses nye roman Og så drukner jeg … (som jeg også lige har læst færdig/slugt på rekordtid – ja, der kommer en anmeldelse på et tidspunkt)

… begyndt at spille The Sims igen. Da jeg loggede ind, kunne jeg se, at sidste gang jeg spillede var 13. november 2015 – da jeg var meget gravid og var gået en uge over tid med Edith og var løbet tør for serier jeg havde lyst til at binge.

… droppet at få et ensartet look i mit Instagram feed, og dyrker lidt flere ikke-boglige hverdagsbilleder (som fx de to i denne post) end jeg plejer. Overvejer stadig, om jeg skal splitte min konto i to, men kan et eller andet sted godt lide det hele i én rodet pærevælling.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.