Kære Troels #11

breve bøger

Troels var min gamle bogven som jeg mødte da jeg arbejdede i hjemmeplejen. Der var 50 år imellem os og en stor begejstring for litteratur. Jeg besøgte ham ofte, og vi kunne tale om bøger og forfattere i timevis. Derudover udvekslede vi lange breve. Det er min uredigerede (bortset fra enkelte highlights og de navne jeg nævner) del af brevudvekslingen du kan læse her .Læs mere om vores venskab her, og du kan også læse brev 1, brev 2, brev 3, brev 4, brev 5, brev 6, brev 7, brev 8, brev 9 og brev 10.

19. oktober 2004

Kære Troels.
Håber du har det godt. Selv læser jeg som en vanvittig. Og spiller lidt computer i ny og næ – lidt fornøjelse skal der vel være plads til.
Er virkelig flov og ved godt det er for galt og at det ikke er første gang det sker, men nu er det altså sket igen – kan simpelthen ikke finde dit brev. Og kan selvfølgelig heller ikke huske hvad der stod i det. Må finde et specielt sted hvor jeg kan opbevare ubesvarede breve. Må indrømme at nuværende system (system???? ) ikke lever op til forventningerne.
Har lidt praktisk information til dig; skal på arbejde i weekenden og vil gerne besøge dig om søndagen og ikke lørdag som ellers er aftalt som fast dag. Håber det passer dig og ikke vælter hele din tidsplan.
Er begyndt at få lidt dårlige nerver angående Ba-projektet. Skal aflevere om under to måneder. Nu har ideerne kørt rundt i hovedet så længe, så det er pludselig lidt skræmmende at skulle til at formulere det på en computerskærm. Et problem opstod yderligere i dag. Besluttede mig for at tælle hvor mange chick-lit bøger jeg egentlig har læst (42), og havde pludselig svært ved at definere begrebet Chick-lit. Du har før bedt om en definition og da havde jeg også svært med at finde en hel klar beskrivelse. Sagen er den, at jeg uden nogen problemer kan udpege en chick-lit bog men jeg har svært ved at forklare hvorfor. Når jeg så prøver at bestemme nogle af de begreber der betegner genren, opdager jeg at disse også passer til mange andre bøger, der bestemt ikke er chick-lit. Det er jo lidt af et problem. Bliver jo nødt til at definere begrebet i opgaven. Må en tur på nettet…*
Har ellers brugt dagen i dag på at læse og har været en tur i byen for at købe to fødselsdagsgaver til min far (en fra mig og en fra min farmor). Var heldig, fik næsten det jeg gik efter. Kom desværre også til at bruge 130 kr. på en bog til mig selv. Har dog overbevidst mig selv om at det er helt i orden da jeg, efter at have læst på bagsiden, fandt ud af at den muligvis behandler nogle problemstillinger vi vil tage op i opgaven. Synes det er en udmærket retfærdiggørelse for impulskøb.
Skal så til fødselsdag hos min far i morgen. Glæder mig til gratis mad. Og til at se min farmor.
Var for resten til en mærkværdig fest i lørdags (med T). Vi var inviteret af en af vores gamle venner fra teenageårene som vi ellers ikke har set i flere år. Trak i festtøjet og tog af sted. Til en punker fest! Hanekam, laset tøj, nitter, piercinger – hele molevitten. Og så sad vi der i vores små toppe og høje hæle. Har aldrig følt mig så malplaceret. Tror jeg sent vil glemme det… **
Det var så lidt fra mit liv. Har desværre ikke mere at fortælle – men vi ses jo også på søndag!

♥- Gitte

* Jeg skrev BA-projekt om fremstillingen af single-kvinden i chick-lit og Sex & the City.
** Har glemt alt om den fest – der ringer ikke en eneste klokke.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “Kære Troels #11

Comments are closed.