5 bøger jeg gerne vil skamrose #2

Indeholder anmeldereksemplarer – alle meninger er dog mine egne.

Jeg har læst og anmeldt en del bøger de sidste par måneder. Her er 5 der fortjener lidt ekstra ståhej:

Asfalt og Blomster
En rørende page-turner om en enlig mor, en forældreløs dreng og et frygteligt mord (romanen er dog ikke en krimi). Dens styrke (ud over en spændende historie) er de realistiske portrætter af mennesker og det levende portræt af København fra 60erne og frem til i dag.
Læs min anmeldelse
Tilføj ‘Asfalt og blomster’ på Goodreads

Ash-Shaheed (vidnet)
En imponerende debut om den rodløse Younes, der bor på Nørrebro, har et dødssygt job, drømmer om at blive forfatter og går fra den ene tinder-date til den anden, forelsker sig hurtigt i drømmen om kærlighed og drukner sig i sprut og stoffer.
Læs min anmeldelse
Hør podcast hvor jeg fortæller om Ash-Shaheed
Tilføj ‘Ash-Shaheed’ på Goodreads

Vi har altid boet på slottet
En stemningsfuld og creepy klassiker, der handler om Blackwood-søstrene, der bor med deres onkel isoleret fra omverdenen. To gange om ugen går Mary Katherine til byen for at handle. Her kigger landsbybefolkningen sært på hende og al samtale forstummer. De tænker på den aften, hvor resten af familien døde.
Læs min anmeldelse
Tilføj ‘Vi har altid boet på slottet’ på Goodreads

Knivens Stemme
En dystopisk roman om et samfund, hvor der kun er mænd tilbage og alle kan høre hinandens tanker (“støj”). En dag opdager vores hovedperson, Todd, et sted, hvor der ikke er denne “støj”. Langsomt begynder han at opdage sandheden om byen og det samfund han lever i.
Læs min anmeldelse
Tilføj ‘Knivens stemme’ på Goodreads

Og så drukner jeg
En vigtig og relevant roman om Josephine i ugerne op til, under og efter eksamen i 3. g. Josephine stræber efter at være perfekt; hun skal have de højeste karakterer, ind på det rigtige studie, have den perfekte kæreste, tage de rigtige selfies, dyrke nok motion og spise den helt rigtige kost. Hver en time i hendes liv er skemalagt med alt fra motion og kærestetid til lektier og tv-serier. Og så er hun på betablokkere for at kunne håndtere det hele.
Læs min anmeldelse
Tilføj ‘Og så drukner jeg …’ på Goodreads

Se også: 5 bøger jeg vil fremhæve #1 og bøger jeg anbefaler.

Brug for mere inspiration?
Se også: 5 bøger jeg vil fremhæve #1 og bøger jeg anbefaler.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.