5 bøger jeg gerne vil skamrose

Indeholder anmeldereksemplarer

Som noget nyt her på bloggen vil jeg ca. hver tredje måned fremhæve nogle bøger jeg har læst på det sidste, som jeg synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

I årets første kvartal har jeg læst 22 bøger, og her er de 5, der fremstår som noget ekstra særligt for mig:

Mordet på Kommandanten – en metafor forandrer sig
En sær og stemningsfuld fortælling af Haruki Murakami som jeg skøjtede igennem. Den er så unik og svær at beskrive. Hvis du er blevet nysgerring, vil jeg anbefale, at du læser bind I først.

Stoner
En rørende lille klassiker som vi læste i Bookworm’s Bookclub. Den handler om noget så simpelt som en hel almindelig mands liv. Den er så smuk og så ægte. Den skal helt klart på et tidspunkt genlæses med Mr. Boyfriend til vores lydbogsaftener.

On the Come Up
En yderst vigtig og relevant roman om fattigdom og slumkvarterer i USA – moderne socialrealisme som alle burde læse. Og så er den humoristisk og spændende.

The Gentleman’s Guide to Vice and Virtue
En skøn pageturner som gav mig de vildeste boglige tømmermænd. Jeg kan bedst beskrive den som Pirates of the Caribbean møder Oscar Wilde.

The Wicked King
Dette er nr. 2 i ‘Cruel Prince’ trilogien, og jeg synes faktisk endnu bedre om den end 1’eren. Den er spækket med magtsyge Slytherin-agtige karakterer, der bedrager hinanden. En skøn pageturner fyldt med plot-twists

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “5 bøger jeg gerne vil skamrose

  1. Fedt initiativ og en fin måde hurtigt at gøre opmærksom på nogle rigtig fode bøger! Jeg har kun læse Gentleman’s Guide, men jeg er helt enig i at den er fantastisk! De andre er på min læseliste og jeg burde få dem læst.

Comments are closed.