5 bøger jeg gerne vil skamrose #4

Reklame – indeholder anmeldereksemplarer

I dag vil jeg fatte mig i korthed: her er 5 bøger jeg har læst inden for den sidste par måneder som jeg synes fortjener lidt ekstra ståhej:

Almost love
Sarah falder for en mand, der er 20 år ældre end hende. Han vil kun mødes med hende på hotelværelser, holder deres forhold hemmeligt, og bruger hende tydeligvis kun for sex – sex, der kun handler om at tilfredsstille ham. Alligevel falder Sarah pladask for ham. Hun er villig til at ofre alt for hans opmærksomhed: sit job, sine venner og sin selvrespekt.
Almost love er en rå og vigtig fortælling om selvhad, som jeg desværre tror, at mange vil kunne relatere til.
Læs min anmeldelse


Anne Franks Dagbog – grafisk udgave
Anne Franks Dagbog er kommet i grafisk udgave og den er noget af det fineste jeg længe har set. Illustrationerne flotte og stemningsfulde: hjerteskærende, uhyggelige, smukke men også grå og triste når det er nødvendigt.
Læs min anmeldelse


Åh
Von er en rodløs, alkoholiseret og følsom mand, der har svært ved at finde sig til rette i livet. Han forventer ikke det store og bliver tildelt langt mindre. Han har svært ved at finde og beholde et job, og uddannelse interesserer ham ikke. Han elsker sin kæreste meget højt, men er ikke nok for hende.
Åh er en pragtfuld fortælling, der krævede al min opmærksomhed de dage vi var i hinandens selskab. På trods af de triste emner, er romanen let, underholdende og morsom.
Læs min anmeldelse


Mørket i Hill House
Fire personer ankommer til Hill House; et stort, mørkt og kringlet hus, der emmer af mystik. Bizarre udskæringer, døre der smækker og gange man farer vild i danner rammen for fortællingen.
Mørket i Hill House er en besynderlig og stemningsfuld horror om de tvistede kroge i menneskets sjæl og et hjemsøgt hus. En pragtfuld gyser, der efterlader sin læser forundret og imponeret.
Læs min anmeldelse


Call me by your name
I Italiens stegende hede fascineres den 17-årige Elio af den 7 år ældre husgæst, Oliver. I løbet af få uger udvikler fascinationen sig til overvældende og altopslugende kærlighed og begær. Deres intense og umulige forhold beskrives med hårrejsende, tåkrummende og smuk ærlighed.
Call me by your name er en smuk og bittersød coming of age-historie om kærlighed og seksualitet.
Læs min anmeldelse

Se også:

5 bøger jeg gerne vil skamrose #1

5 bøger jeg gerne vil skamrose #2

5 bøger jeg gerne vil skamrose #3

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.