2018: de 10 bedste bøger og de 5 mest læste blogindlæg

Godt nytår alle sammen! Jeg håber, at I er kommet godt ind i det nye år, og er frisk på nogle boganbefalinger?

Her er højdepunkterne for mit 2018:

 • 2018 blev året hvor vi endelig flyttede ind i vores dejlige lejlighed
 • Edith blev pludselig et børnehavebarn
 • Jeg døjede med kæbesmerter (som der nu næsten er styr på)
 • Jeg har haft en masse bekymringer og uafklarede spørgsmål i mit liv, som har fyldt meget og gjort, at jeg ikke helt har været mig selv. Beklager, at jeg er så kryptisk, kan bare ikke komme nærmere ind på det i skrivende stund.
 • Jeg startede en online bogklub hvilket var en megagod beslutning – jeg synes, at det er helt vildt spændende og nyder det meget mere end jeg havde troet.
 • Og så læste jeg mange bøger …

I januar satte jeg mig for at læse 45 bøger i 2018, hvilket var lidt mere end i 2017. På trods af flytning og generel travlhed, nåede jeg alligevel mit mål og så en del mere: jeg læste faktisk 67 bøger i 2018. I følge Goodreads er det 22,538 sider.

Det er faktisk min rekord! Før jeg blev mor, læste jeg omkring 50 bøger om året. Forklaringen tror jeg er, at jeg er blevet mere effektiv og bevidst om den tid jeg har. Og så er jeg bare blevet bedre til at snige læsetid ind. Det har jeg skrevet lidt om her og her.

Men lad os se lidt på de bøger jeg læste i 2018. Jeg har generelt læst mange gode bøger, men har prøvet at finde de 10 frem, jeg synes er de bedste – i helt tilfældig rækkefølge (indeholder anmeldereksemplarer):

Lad os til sidst tage en liste over de 5 mest læste blogindlæg i 2018. En af de mest populære indlæg ever, er Strikkede Karklude fra 2016 som stadig får overraskende mange klik. Der er et norsk strikke-website, der linker til siden, og hælder enorme mængder trafik den vej. Men karkludene kommer altså ikke med på listen, da indlægget er fra 2016. Det gør de her 5 indlæg til gengæld:

I 2019 vil jeg gerne:

 • få noget afklaring (jævnfør kryptisk punkt i 2018-listen)
 • dyrke yoga hver dag.
 • belønne mig selv med endnu flere læsestunder, så jeg har udfordret mig selv til at læse 70 bøger.

Hvad med dig, hvordan var dit nytår? Fik du læst det du ville i 2018? Og hvor meget vil du læse i 2019?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “2018: de 10 bedste bøger og de 5 mest læste blogindlæg

 1. Sjovt det med karkludene – ind imellem er det de mest pudsige blogindlæg, der får opmærksomhed. Jeg har et indlæg om gode lydbogsoplæsere, som jævnligt får nye kommentarer – hvilket er ret hyggeligt 🙂

  Jeg håber på at få læst lige så meget i år som sidste år. Jeg har færre bogudfordringer men glæder mig over de få, jeg har udvalgt 🙂

 2. Jeg synes jeg nåede at læse mange gode bøger i 2018, og 2019 lover allerede godt. Er lige blevet færdig med ‘Vi har altid boet på slottet’, og har næsten ikke kunne slippe den fra jeg begyndte. Super fængslende fortælling!!!

Comments are closed.