Vil du være med i min nye bogklub?

Jeg har allerede en skøn ‘fysisk’ bogklub, men drømmer om en online bogklub, som var tilknyttet min blog. En blog består ofte af envejskommunikation, og jeg kunne godt tænke mig at få jer læsere mere i spil og høre om jeres læseoplevelser.

Konceptet er simpelt: Hver måned – eller hvor ofte vi vil – vælger jeg en bog, og de af jer, der har lyst, kan læse med.

Vi kan bruge et hashtag på instagram og twitter, kommentarfeltet her på bloggen, og/eller oprette en facebookgruppe, hvor vi kan skrive sammen om vores tanker om den udvalgte bog. Bagefter vil jeg samle hovedpunkterne fra jeres kommentarer (med jeres tilladelse selvfølgelig) i et indlæg her på bloggen til inspiration for andre.

Bøgerne vi læser vil spænde bredt; de eneste genrer, der ikke vil blive berørt er krimier og biografier.

Er det noget du kunne tænke dig at være med til? Man behøver ikke deltage hver gang, blot når man har tid og lyst. Det er også helt OK bare at kigge med fra sidelinjen og lade sig inspirere.

Hvis du er interesseret i at være med må du meget gerne besvare dette lyn hurtige spørgeskema så jeg kan vide lidt om dig og dine præferencer for fælles læsning.

Jeg håber, at du vil være med – det kunne være hyggeligt 🙂

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “Vil du være med i min nye bogklub?

Comments are closed.