Anmeldelse: Dage i Cape May

Titel: Dage i Cape May
Forfatter: Chip Cheek
Genre: Erotisk roman
Sådan blev bogen min: Anmeldereksemplar fra Lindhardt & Ringhof

En hed roman om seksualitet og ægteskab. Bør læses med en cocktail.

Henry og Effie tager til Cape May på deres bryllupsrejse. De føler sig akavede og fremmede overfor hinanden og overvejer at forkorte rejsen. Men så møder de nogle af Effies gamle venner, der lever et liv med lige mængder drinks og affærer. Henry og Effie mister deres uskyld på mange måder på rejsen.

Dage i Cape May er en erotisk roman, der foregår i 1950’erne. Den belyser emner som seksualitet, kærlighed, ansvar, grådighed og morale. Bogen kan ses som en fin lille hyldest til On Chesil Beach (Ian McEwan) og Fitzgerald.

Det kunne jeg lide:

  • Karaktererne var ægte og jeg elskede den måde hvorpå vi kom ind under huden på dem.
  • Vi lærte langsomt hovedpersonen Henry at kende på godt og ondt gennem bryllupsrejsen – ligesom hans kone, Effie, også først rigtigt lærer ham at kende her. Det fungerede godt.
  • Bogen er let underholdning som er fin til sommerdage ved poolen eller stranden. Gerne med en drink eller to. (Seriøst, bogen emmer af sommerstemning: sol, ferie, intet ansvar eller konsekvenser, venner der inviterer til fest og spandevis af cocktails.)

Det var jeg knap så vild med:

  • Der er er ikke rigtig noget nyt i historien. Jeg nød den, men følte også, at jeg havde læst den før.
  • Plottet var lidt tyndt og forudsigeligt.

Jeg vil anbefale Dage i Cape May til dig, der trænger til et lille pusterum – nyd den gerne med en cocktail. Men forvent ikke et mesterværk.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.