Anmeldelse: Den italienske mester

Titel: Den italienske mester
Forfatter: Tom Rachman
Sådan blev bogen min: Anmeldereksemplar fra Politikens Forlag

En eftertænksom roman om kunst og selvværd

Pinch er søn af den store kunstmaler, Bear Bavinsky. Han forguder sin berømte far og bruger det meste af sit liv på at længes efter hans anerkendelse og kærlighed.

Bear er eftertragtet og populær – både i kunstverden og blandt kvinder. Pinch, der er usikker og akavet, lever i sin fars skygge. Vi følger ham som den tåkrummende anti-helt igennem hans karriere, venskaber og forhold til kvinder.

Bogen handler meget om at søge andres accept og anerkendelse. Og om hvordan man pludselig kan opdage, at man har brugt halvdelen af sit liv på at imponere de forkerte mennesker. Der bliver stillet spørgsmålstegn ved, hvad der gør et menneske succesfuld og hvor meget magt vi ligger i den historie vi fortæller om os selv.

Den italienske mester er en eftertænksom, spændende og til tider humoristisk roman – som nok er stærkest i den første halvdel.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.