Bogklub: vi læser ‘Da Audrey Wilde forsvandt’ i januar

Sponsoreret af Plusbog
– der har masser af firkantede pakker til at ligge under juletræet

I januar læser vi den anmelderroste roman Da Audrey Wilde forsvandt af Eve Chase i min virtuelle bogklub. Alle er velkommen til at læse med! Vi diskuterer bogen og deler læseoplevelsen primært i vores facebookgruppe. Hvis du vil læse med, så har du også mulighed for at vinde et eksemplar af bogen (tak Plusbog!). For at deltage i give away, skal du bare smide en kommentar til dette indlæg – senest den 16. december.

Kort om bogen (fra Plusbog):
Jessie er faldet for det gamle hus Applecote Manor i Cotswolds. Her vil hun bo med sin sammenbragte familie, og idyllen er noget nær perfekt, indtil hun finder ud af, at stedet bærer på en foruroligende historie og rygterne svirrer.
Halvtreds år tidligere, i 1959, ankommer teenageren Margot og hendes tre søstre en sommerdag til Applecote Manor, hvor de skal bo hos deres tante og onkel. Stemningen i huset er dog tung og trist, for de sørger stadig over deres datters forsvinding fem år tidligere. Hvorfor forsvandt Audrey? Hvem kender sandheden?
I takt med at søstrene involverer sig i mysteriet om deres forsvundne kusine, tager ferien en fatal og chokerende drejning.

Jeg glæder mig til at læse sammen med jer i 2021!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

7 thoughts on “Bogklub: vi læser ‘Da Audrey Wilde forsvandt’ i januar

  1. Den glæder jeg mig SÅ meget til at læse!! Er det ik også hende der har skrevet Tilbage til Black Rabbit Hall ? Den har jeg “hørt” læst. Rigtig god! Ellers god weekend!

  2. Den vil jeg gerne vinde😁 så jeg kan nå at være med i den viratuelle januar Challenge 🎁🎄

Comments are closed.