Bookworm’s Bookclub: give-away og afsløring af majs fælleslæsning

Så er det blevet tid til at løfte sløret for majs fælleslæsning: vi skal læse den danske klassiker Den Erotiske Hamster (1919) af Thit Jensen. Den er for nylig blevet genudgivet af Jensen & Dalgaard i deres ’En klassiker til tiden’-serie, og forlaget har været så flinke at sponsorere give away, så en af jer kan få lov til at vinde et eksemplar – se hvordan nederst på siden.

Om Den Erotiske Hamster (fra Jensen & Dalgaard):
Denne roman kandiderer til det måske fæleste mandeportræt i dansk litteraturhistorie; samtidig skrevet med syleskarpt blik for, hvad udtrykket ‘kvinde er kvinde værst’ kan dække over. Og vigtigst; så meget mere end et trekantsdrama bliver det, fordi det handler om hovedpersonen Dina Moes sjæl – dens himmelside og det modsatte.

Du kan vinde Den Erotiske Hamster
Hvis du gerne vil deltage i fælleslæsningen, kan du blive den heldige vinder af månedens give-away. Du skal blot skrive en kommentar til dette blogindlæg (senest den 29. marts), så deltager du i lodtrækningen.

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 85 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores facebook-gruppe og på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

14 thoughts on “Bookworm’s Bookclub: give-away og afsløring af majs fælleslæsning

  1. Det er helt udenfor noget jeg plejer at læse ? Men jeg glæder mig allerede ?

  2. Jeg er lige faldet over din blog og Instagram og du har reddet min dag! Det er så fedt at have fundet en anden bogorm og du virker meget inspirerende 🙂

  3. Bare ud fra titlen lyder den som en bog der må læses 🙂

    Kunne være fedt at vinde et eksemplar af bogen!

  4. Ja, jeg skulle også lige sikre mig, at jeg havde læst rigtigt første gang jeg så den 😀

  5. Lyder som spændende læsning og det lyder som bogen kan være en fint pendant til forfattere som August Strindberg bare omvendte kønsrolle fokus. Men må jo læse den for at se om den teori holder vand ?

Comments are closed.