Cover Battle: Alice

cover battle

Jeg har bogkøbsstop. Sådan helt seriøst. Jeg har ikke købt bøger siden jeg gik lidt Jane Eyre amok tilbage i juni. Jeg vil tilbage til at have mine tbr-eksemplarer på en enkelt hylde. En stor hylde, men alligevel. Så ingen nye bøger til mig lige foreløbigt. Målet er, at jeg til jul ikke bare skal være nået ned til en hylde – der skal også være plads til firkantede pakker.

Vejen til succes tænker jeg er, at hver gang det kribler i mine fingre for klikke en bog hjem, skal jeg tilføje den min ønskeseddel til jul. En af de bøger er ‘Alice’ af Christina Henry, som handler om Alice – ja den Alice fra ‘Alice i Eventyrland‘. Nu er hun blot voksen. Og indlagt på psykiatrisk afdeling. Den lyder SÅ spændende og interessant og jeg vil ha’ den!

Den fås i disse to udgaver. Jeg har udførligt skrevet, at jeg ønsker mig den til højre (som faktisk også er væsentligt billigere end den til venstre).

Hvilken udgave ville du vælge?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

7 thoughts on “Cover Battle: Alice

  1. He he – også jeg, den til højre – og det er også en af dem, jeg gerne vil ha læst ? jeg kører samme problematik i øjeblikket – det er bare garn i stedet for bøger! Har intet købt siden maj, selvom jeg er fristet hele tiden. Nu skal garnkisten simpelthen tømmes – det er jo et sted at starte ☺

  2. Hej Bookworm, har fulgt din meget velskrevne blog gennem flere år og fået meget ud af dine læseanbefalinger … Den til højre, så klart! – Men skriver egentlig for at høre dig, om du nogensinde har set dem danske udgave af den ægte Alice med omslag af den dygtige grafiker Silvana Nikolic? (Udgivet på Rosenkilde & Bahnhof). Det er med forfatterens egen originale tegning. Den er godt nok (glimrende!) oversat til dansk, og du læser jo kun/mest på originalsprog, så måske ikke? … mvh Tine

Comments are closed.