Cover Battle: Caraval

cover battle caraval

‘Caraval’ er en af de der bøger jeg ser så meget frem til, at jeg er rædselsslagen for at blive skuffet. Den bliver promoveret som den nye ‘The Night Circus’, hvilket gør mig lige dele begejstret og rædselsslagen! Jeg ELSKEDE ‘The Night Circus’. Den er uden sammenligning min mest visuelle læseoplevelse nogensinde. Jeg var tryllebundet! Så tryllebundet, at jeg ikke tør genlæse den, selvom jeg virkelig har lyst. Hvad hvis magien ikke kan gentages? Derfor tænker jeg, at ‘Caraval’ er dødsdømt fra starten; den vil aldrig kunne leve op til TNC. Men salgstricket virkede: jeg må og skal eje den bog.

Spørgsmålet er så, hvilken udgave? Den engelske (til venstre) eller amerikanske (til højre). Lige umiddelbart virker de meget ens i udtrykket, men jo mere jeg nærstuderer dem, des mere hælder jeg til den engelske. Der er noget smukt og enkelt over det rene design med det gyldne og sorte. Den amerikanske er også stemningsfuld med det røde og blå og har noget eventyragtigt gammeldags over sig … ahh, den er sgu også fin!

Hvad synes du? Hvilken ville du vælge, hvis prisen var den samme? Og har du læst ‘Caraval’?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

8 thoughts on “Cover Battle: Caraval

  1. Jeg hælder også mest til den engelske. Jeg kan godt lide den måde “Caraval” træder frem og ja, så er guld og sort altså bare en god kombi 🙂 Derudover kan jeg også meget godt lide den lille detalje med f.eks. H’et og G’et i “Stephanie Garber”.

  2. Jeg kan ret godt lide begge, men jeg synes jeg så på Instagram, at den engelske har forskellige tryk under smudsomslaget. Der var blandt andet en kjole, en rose og et cirkustelt. Det er ret fint.

  3. Den engelske er så pæææn! Og ved du godt, at der kan gemme sig 3 forskellige tryk bag smudsbindet alt efter, hvilken bog du får fat i? Det er ret fascinerende.

Comments are closed.