Cover Battle: In Cold Blood

cover battle: in cold blood

Jeg er gået i gang med at lytte til ‘In Cold Blood’ med min kæreste. Hold nu op, hvor er den velskrevet! Må eje en fysisk udgave … men hvilken? Jeg er meget glad for designet på den til højre og har flere i sammen serie, men der er nu altså også noget stemningsfuldt over den til venstre

Hvilken kan du bedst lide?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

10 thoughts on “Cover Battle: In Cold Blood

  1. Jeg synes egentlig også, at begge covers er ret så pæne, men jeg kan bedst lide det til højre! Det er et virkelig fint design!

  2. Begge er spændende på hver deres måde, men jeg synes måske den til højre, med blandt andet udsnit af et foto af den dræbte familie og drabsmændene, rammer mine følelser mere på grund af det.

  3. Min første indskydelse var faktisk det til venstre. Fordi det er mere dramatisk. Men efter at have kigget nærmere, kan jeg bedre lidt den grafiske simplicitet i den til højre. Den har noget ‘rent’ over sig.

  4. Hm – pas. Synes, at de begge er fine og jeg er ikke god til at vælge. Til gengæld har jeg da sat bogen på min læseliste 🙂

  5. Ja, jeg kan ogå godt lide designet i den serie. Men er alligevel mest til den venstre … tror jeg …

  6. Ja, den er grafisk ret gennemført. Et af de få designs hvor fotografier på bøger holder …

  7. Sådan! Det tror jeg ikke du vil fortryde! Selvom vi kun har lyttet til en times tid, er den allerede virkelig god!

Comments are closed.