Boganmeldelse

Cover Battle: In Cold Blood

cover battle: in cold blood

Jeg er gået i gang med at lytte til ‘In Cold Blood’ med min kæreste. Hold nu op, hvor er den velskrevet! Må eje en fysisk udgave … men hvilken? Jeg er meget glad for designet på den til højre og har flere i sammen serie, men der er nu altså også noget stemningsfuldt over den til venstre

Hvilken kan du bedst lide?

10 thoughts on “Cover Battle: In Cold Blood

  1. Begge er spændende på hver deres måde, men jeg synes måske den til højre, med blandt andet udsnit af et foto af den dræbte familie og drabsmændene, rammer mine følelser mere på grund af det.

  2. Min første indskydelse var faktisk det til venstre. Fordi det er mere dramatisk. Men efter at have kigget nærmere, kan jeg bedre lidt den grafiske simplicitet i den til højre. Den har noget ‘rent’ over sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *