Cover Battle: Tender is the Night

cover tender is the night

Mr. Boyfriend og jeg er netop gået i gang med en ny lydbog; Fitzgeralds ‘Tender is the Night’. Jeg læste den for ca. 10 år siden, og har en laset, billig udgave et sted. Jeg kunne godt tænke mig en ny, flot udgave, der gør Fitzgeralds smukke sprog ære. Men jeg er i den grad splittet mht. hvilken udgave jeg skal vælge.

Til venstre har vi den stilfulde og smukke Penguin Classics, en specialudgave i anledningen af Fitzgeralds 70-års dødsdag. Den koster 155 kr. og udgaven matcher en anden af hans bøger som jeg også har stående. De ville klæde hinanden i min bogreol. Til højre har vi dog en billigere udgave enddog til halv pris (35 kr.) fra Vintage Classics – en serie som jeg elsker, og med en forside, der passer ret godt til historien …

Jeg tror, at det ender med, at jeg hiver pengepungen frem og køber den til venstre, selvom den er 120 kr. dyrere … den er bare så flot! Overvejer faktisk lidt at købe hele serien … det kunne jo være en tidlig julegave til mig selv …

Hvilken udgave kan du bedst lide? Og kunne du finde på at betale over 100 kr. ekstra for en bog bare fordi den er pæn?

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

14 thoughts on “Cover Battle: Tender is the Night

  1. Den venstre er så flot! 🙂 Der er et eller andet med den højre, jeg ikke synes fungerer, men kan ikke helt sætte finger på det… Der er et eller andet “netto” over den, haha.

  2. De er begge virkelig flotte. Jeg elsker motivet på den til højre, men nu du har en der matcher den til venstre, ville jeg nok vælge den. Den er jo også fantastisk smuk.

  3. Jeg ELSKER den til venstre og har selv lige købt den. Jeg gad også ret godt have hele serien på et tidspunkt. Suk. Bogskønhed når det er bedst.

  4. Åh, suk. Jeg er storslem til det der med at ofre ekstra penge på en bog alene på grund af coveret. I dette tilfælde kan jeg virkelig godt lide det til venstre. Jeg har et par af de andre bøger fra serien, og de er så skønne!

  5. Meget forskellige! Og dog emmer de begge af luksus og de gyldne 20ere, bare på hver deres måde.

  6. Det bliver nok også den jeg ender med – det er første gang, at jeg har valgt Vintage Classics fra!

Comments are closed.