Dress for Watership Down

Dress for Watership Down

Dress for Watership Down

Var på græs i går for at pleje mine tømmermænd. Er i gang med at genlæse Watership Down. Har ikke tal på, hvor mange gange jeg læste den som barn. Jeg var helt vild med den! Og har ikke læst den siden. Men nu var det på tide med noget nostalgi. Tænkte også, at det kunne være sjovt at lave “dress for the book” til WD. Overvejede et bunny-outfit, men den var mine tømmermænd ikke med på. I stedet tænkte jeg over farver: den brune top til de huller kaninerne graver i jorden og en grøn nederdel til det græs de spiser. Jeg synes også looket er lidt 70’er-agtig, hvilket bestemt er i bogens ånd.

Was out in the sun yesterday. I’m re-reading Watership Down. I can’t count all the times I read that book as a child. I loved it! And I haven’t read it since then. But I figured now it was time for some nostalgia. I thought it would be fun to do “dress for the book” for WD. I considered a fun bunny outfit but my hung over body didn’t agree. Instead I focused on colors: the brown top for the rabbit holes and green for the grass the rabbits eat. I also think the look is somewhat 70s-ish, which definitely fits the spirit of the book.

bloglovin

Follow Me on Pinterest

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.