Flea Market

Jakke

Ringe

Var på loppemarked i dag på Onkel Dannys Plads og var så heldig at finde denne læderjakke til 60 kr. Det er præcis sådan en jeg har været på udkig efter og nu har jeg endelig en. Den er dejlig slidt og passer helt perfekt. Fik også fire ringe og er især vild med den med Debbie Harry – har taget den på med det samme. Elsker Blondie! Tror jeg har postet min Trashy Girls playliste med bl.a. Blondie, men her kommer den lige igen: Trashy Girls.

Went to a flea market today and found this cool jacket for only 60 DKK. I’ve been looking for something like this for about a year. It’s quite worn which I really like and it fits perfectly. I also found four rings and I’m particularly crazy about the Debbie Harry ring. I love Blondie! I think I’ve already postet my Trashy Girls playlist with Blondie, but here it is again: Trashy Girls.

bloglovin

Follow Me on Pinterest

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “Flea Market

  1. Mange tak! Det glæder mig at høre, at jeg har valgt det helt rigtige universitet. 🙂

    Hvornår gik du på uddannelsen?

    Andra, merryreading.blogspot.com

  2. Jeg googlede et eller andet og faldt over din blog og … my gawd! Jeg havde sådan en læderjakke, da jeg gik i 7-8. klasse i slutningen af 70’erne!!! Haha. Alle på min skole skulle have rigtige læderjakker dengang, altså motorcykeljakker, men jeg ville hellere have sådan en der. Der var en masse år, hvor alle gik i motorcykeljakker – nu er det vist kun folk, der rent faktisk kører på motorcykel – og så Lemmy fra Motörhead.

  3. Haha – hvor skægt! Jeg er forresten virkelig glad for jakken – perfekt til en regnvejrsdag som i dag!

    Hyggeligt du kiggede forbi!

Comments are closed.