Had to buy it: Marilyn Monroe Biography

Marilyn Monroe

I’ve been looking for a Marilyn Monroe Biography for quite a while now. I just haven’t been able to find the right one. They’re all gigantic hardbacks. And I hate gigantic hardbacks! It’s impossible to be comfortable reading a hardback. And the dust jackets! They always get creased and if you remove them, they’re just in the way. And that’s why I’ve never bought a Marilyn Monroe biography. Until yesterday! I was at the Danish Film Institute and of course had to sniff around in their shop. I stumbled upon this Marilyn Monroe biography – a nice little paperback no less! I had to buy it! It’s written by Norman Mailer. I’ve never read any of his works, but I’ve heard good things about his writing. And I sneak-read the first page before the movie started – the writing is good! I’m really looking forward to this one.

Jeg har ledt efter en Marilyn Monroe-biografi i lang tid nu. Jeg har bare ikke kunne finde den rigtige. De er alle gigantiske hardbacks. Og jeg hader gigantiske hardbacks! Det er umuligt at læse en hardback på komfortabelt vis. Og smudsomslag! De bliver altid krøllede og nussede, og hvis du fjerner dem, ligger de og flyder. Og det er derfor, jeg aldrig har købt en Marilyn Monroe-biografi. Indtil i går! Jeg var i Cinemateket og skulle selvfølgelig snuse rundt i deres butik. Og så faldt jeg over denne Marilyn Monroe-biografi – en dejlig lille paperback! Jeg var nødt til at købe den. Og så er den skrevet af Norman Mailer. Jeg har aldrig læst nogle af hans bøger, men jeg har hørt gode ting om ham. Og jeg sneg mig til at læse den første side inden filmen begyndte – det virker som om den er godt skrevet. Jeg ser virkelig frem til at læse den her.

Follow me: Bloglovin * Facebook * Pinterest * Lookbook * Goodreads


De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.