Looks I Like: Home is Wherever I’m With You

LooksILike
So, it’s been a while since I’ve posted Looks I Like. The reason is simple: there’s been no looks I really liked. There’s been the so-so Christmas-looks and the over-the-top New Year’s looks. But nothing that made me go ‘wow’. And then yesterday I saw this look, and that was it, I’m back in the Looks I Like-game. I LOVE this shirt! I want to marry this shirt. And the shades. And the necklace. And the car. It’s not just a great look, it’s a beautiful picture. The girl is called Nadja and here’s her blog: www.nadjaseale.com.

Det er et stykke tid siden jeg har posted Looks I Like. Der en ganske simpel årsag til dette: der har ikke været nogle looks jeg var rigtig vild med. Der har været nogle OK jule-looks og nogle overdrevne nytårs-looks. Men intet, der har fået mig til at tænke ‘wow’. Og så så jeg det her look i går, og det var det, Looks I Like er tilbage. Jeg ELSKER skjorten. Jeg vil giftes med den. Og med solbrillerne. Og halskæden. Og bilen. Det er ikke bare et fedt look, det er også et smukt billede. Pigen hedder Nadja og her er hendes blog: www.nadjaseale.com.

Follow me: Bloglovin * Facebook * Twitter

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.