Mini Bookworm anmelder: Alene hjemme

Titel: Alene hjemme
Forfatter: Chris Columbus & John Hughes & illustreret af Kim Smith
Sådan blev bogen min: anmeldereksemplar fra Carlsen

Total nostalgi med julestemning og spænding. Elsker det her koncept!

Dette er en historie som næppe kræver den store introduktion. De fleste juleelskere og/eller 90’er-børn har set Alene Hjemme-filmen med Kevin, der bliver glemt af familie, der tager på juleferie, og må beskytte hjemmet imod indbrudstyve.

Bogen er en del af serien Carlsens filmklassikere, dvs. klassiske film, der bliver fortolket og forsimplet til let fordøjelige børnebøger. Serien omfatter desuden E.T. og Tilbage til fremtiden.

Alene Hjemme er en hyggelig og sjov historie om familie, julestemning, venskab og om at finde modet til at beskytte det man har kært. Og den er gået rent ind hos Edith. Dog synes hun også, at den er lidt uhyggelig med indbrudstyvene, der kommer efter Kevin. Så i starten var det kun mig, der måtte læse den for hende.

Kun en kylling gemmer sig, og jeg er ikke nogen kylling. Det er mig, som har ansvaret for huset nu, og jeg bliver nødt til at leve op til det!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.