Vind en lille bogpakke

bøger

Få et stykke tid siden var jeg til et bog-bloggerevent, hvor vi blev begavet med goodie-bags stopfyldt med bøger. Flere bøger end jeg har plads til på mine to-read hylder. Så jeg har besluttet af give nogle af herlighederne videre, nemlig disse seks bøger:

‘Det er ikke mig, det er dig’ af Mhari Mcfarlane
Beskrivelse fra Saxo: Delia Moss er ikke helt sikker på, hvad der gik galt. Hun havde jo en plan for sit liv. Men da hun opdager, at hendes kommende mand har en affære, falder planen til jorden. Hun er nu nødt til at genvinde kontrollen – hun er nødt til at blive superhelten i sit eget liv.

‘Findes der én, findes der flere’ af Mhairi McFarlane
Beskrivelse fra Saxo: Hvad er det ENESTE du ikke må gøre til et bryllup?Det hele startede, med det der bryllup.Da Edie bliver taget på fersk gerning i en mildt sagt pinlig situation, er det hende der får skylden. For at undgå shit-stormen på de sociale medier og de anklagende blikke fra hendes nu tidligere venner, bliver hun tvunget til at forlade byen, og får til opgave at være ghostwriter på biografi om den nye hotte stjerne Elliot Owen. Det kan vel ikke være så svært?

‘Nujeen – i kørestol og på flugt fra krigen i Syrien’ af Christina Lamb & Nujeen Mustafa
Beskrivelse fra Saxo: Med “Nujeen – I kørestol og på flugt fra krigen i Syrien” får du Nujeen Mustafas unikke vidnesbyrd om hvordan det er at vokse op under en krig, som man bliver nødt til at flygte fra. Hvad gør krigen ved et menneske – og ved en nation? Det ved Nujeen mere om end de fleste.

‘Nazitøsen – en sand historie’ af Jessika Devert & Anna-Lena Joners Larsson
Beskrivelse fra Saxo: Mit navn er Anna-Lena Joners Larsson og i en del af mit liv var jeg nynazist. Anna-Lena var træt af flakke omkring og havde endelig fundet hjem. Hun havde mødt Eric, som fik hende til at grine, leve og tro på kærligheden igen. At han var nynazist og sanger i et white power-band betød ingenting.

‘En kvindes pris’ af Somaly Mam
Beskrivelse fra Saxo: En stærk, rå og fantastisk medrivende historie om en kvinde, der har befriet flere end 5.000 kvinder og børn fra prostitution, mishandling og slavelignende forhold. Somaly Mam er født i Cambodia og blev som barn solgt som sexslave, tortureret og voldtaget i årevis, indtil hun kunne købe sig fri med penge fra en generøs kunde.

‘Romantik (Tænkepauser, nr. 24)’ af Katrine Frøkjær Baunvig
Beskrivelse fra Saxo: Det er et sjovt ord, romantik. For nogle er det noget med Otto Brandenburg, et par veldresserede køtere, én kødbolle og to lys på et bord. For andre en kunstnerisk periode i 1800-tallet domineret af forlæste tyske filosoffer. To vidt forskellige betydninger. Og så alligevel ikke.

Kunne du tænke dig at vinde disse seks bøger? Så smid en kommentar i feltet nedenfor senest fredag den 15. september. OBS: konkurrencen er kun for bloggens læsere, så husk at følge bloggen på Bloglovin’ eller facebook.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

18 thoughts on “Vind en lille bogpakke

 1. Dejligt som I bliver forkælet på disse vents:-)
  Jeg vil meget gerne deltage og læse dine mange gode og spændende bøger, der vil lige være læsehygge til de mange mørke aftener vi går i møde:-)
  Er fast følger gennem tid.
  Ønsker dig en dejlig sensommer!

 2. Det lyder til at være en spændende stak bøger, og en god blanding af forskellige genre… Har selv haft kig på Nazitøsen og bøgerne af Mhairi McFarlane et par gange. Så det kunne da være dejligt at vinde dem 🙂

  Hilsen Mia

 3. Jeg vil meget gerne vinde en af Mhairi MvFarlanes bøger. Helst den lilla 😉

  Jeg følger dig naturligvis via bloglovin’ og FB!

  Ha’ en skøn dag.
  Bente

 4. Wow! Er det alle 6, man kan vinde på en gang, eller er der én til 6 vindere (i så fald kunne jeg tænke mig den første)?
  Der er under alle omstændigheder en superfin give away?
  KH Anne (følger dig på Bloglovin)

 5. @bookwormscloset “DONE” ✍??? WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “FIN” en Bog-præmie.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍???

 6. Sikke en lækker konkurrence. De ser virkelig gode ud. Specielt “En kvindes pris” kunne jeg rigtig godt tænke mig at læse. Krydser fingre 🙂

 7. Det er en fantastisk give-away ?? der rigtig god læsestof til mange gode aftener med the og et tæppe ???liket og delt

Comments are closed.