Vote for this Dress

Modcloth

I’m so in love with this dress! I love the collar, the buttons and the retro pattern. It hasn’t yet been decided whether or not to put it in production, but you can vote for it on Modcloth! I hope it gets enough votes – would like to see it in my closet!

Jeg er helt vild med denne kjole! Elsker kraven, knapperne og retro-mønsteret. Det er endnu ikke afgjort, om den bliver sat i produktion, men du kan hjælpe med at stemme på den på Modcloth! Jeg håber den får nok stemmer – vil gerne se den i mit skab!

Follow me: Bloglovin * Facebook * TwitterDe glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.