When the Cat’s out …

whenhtecatsout

Er helt udmattet – har haft for meget på programmet de sidste par uger. Og så er jeg pludselig alene hjemme uden nogle planer. Fantastisk! Elsker det når jeg en sjælden gang er alene hjemme. Har indtil videre brugt min aften på at lege med neglelak og høre “Hundehoved” som lydbog. Så snart lakken er tør skal jeg have spaghetti og måske se et afsnit af Sopranos.
Hav en god aften derude!

I’m so exhausted – I’ve had too many plans for the last few weeks. And now I’m suddenly alone with no plans. Perfect! I love having some time on my own. So far I’ve spent the evening playing with nail polish and listening to “Doghead” on audio. As soon as it dries, I’m having spaghetti and perhaps an episode of Sopranos.
Have a nice evening out there!

bloglovin

Follow Me on Pinterest

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.