Anmeldelse: Alt hvad jeg ved om kærlighed

Titel: Alt hvad jeg ved om kærlighed
Forfatter: Dolly Alderton
Antal sider: 336
Sådan blev bogen min: anmeldereksemplar fra Hr. Ferdinand (en del af Politikens Forlag)

Kender du det, når det at åbne en bog føles som at få en ny bedste ven? Når I bare klikker ved første ord?

Sådan havde jeg det med Dolly Aldertons erindringer om sit liv i 20erne, om at lære sig selv at kende, at blive voksen. Hun tager os igennem venskaber, ensomhed, utallige dårlige dates, arbejdsløshed, spiseforstyrrelser, crappy lejligheder, karriere, lavt selvværd og drukture.

“… en kvinde kan aldrig rigtig blive tynd nok, det er problemet (…) For at være en almindeligt tiltrækkende ung mand skal du bare have et pænt smil, en gennemsnitlig kropstype (plus/minus nogle kilo), noget hår på hovedet og en okay sweater. For at være en begæringsværdig kvinde – dér sætter kun fantasien grænser.”

Bogen handler om længslen efter at blive voksen, at livet skal starte for alvor, og sult efter kærlighed. Men mest af alt er den en varm og sprudlende hyldest til venskabet. Og så er den er hudløst og befriende ærlig og lige hvad jeg trængte til mens jeg lå i sengen med feber og ondt i halsen.

Jeg vil anbefale denne delikate sag til dig, der kan lide Ikke den slags pige, Sex & the City og Girls (hey, er jeg den eneste, der savner Girls?).

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “Anmeldelse: Alt hvad jeg ved om kærlighed

  1. jeg savner girls for sygt!

    & sikke en god anmeldelse. jeg havde det ligeså, da jeg hørte den som lydbog. alderton er simpelthen så skøn.

Comments are closed.