Anmeldelse: Everyone’s a Aliebn When Ur a Aliebn Too

Titel: Everyone’s a Aliebn When Ur a Aliebn Too
Forfatter: Jomny Sun
Rating på Goodreads: 4.07
Sådan blev bogen min: jeg har købt den

En alien kommer ned på jorden for at studere mennesket. Eksistenser som træer og bævere bliver forvekslet med mennesker, og langsomt males der et portræt af det, der betragtes som (og minder om) det moderne menneske.

Det her er en af de bøger, der har været på min TBR så længe, at jeg ikke kan huske, hvordan den endte der til at starte med. Men dens flotte cover har holdt den solidt fast på listen indtil den til sidst blev klikket i indkøbskurven og bestilt hjem til Nørrebro.

Men hold nu op, en skuffelse. Jeg ved ikke helt præcis, hvad jeg havde forventet. Måske bittersød sarkasme og et finurligt plot? I stedet fik jeg klichefyldt lommefilosofi og næsten intet plot. Det var som at læse en samling af observationer af det moderne menneske som inspirational quotes. Og jeg HADER inspirational quotes.

Jeg har egentlig ikke så meget mere at sige.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.