bogklub

Bookworm’s Bookclub: give-away og afsløring af aprils fælleslæsning

Det er mig en fornøjelse at løfte sløret for vores fælleslæsning i april: vi skal læse ‘Oplyst’ – Tara Westovers anmelderroste erindringer om at vokse op i en mormon-familie og først modtage undervisning som 17-årig.

Om ‘Oplyst’ (fra Lindhardt og Ringhof):
Oplyst er fortællingen om en ung kvindes kamp for at finde sig selv og sin plads i verden. Det er en beretning om stærk familieloyalitet og den sorg, der opstår, når man bryder båndene til sine nærmeste. Skrevet med den største indsigt giver bogen et billede af, hvad uddannelse og læring betyder for et menneske.

Du kan vinde ‘Oplyst’
Lindhardt og Ringhof har været så flinke at sponsorere en give-away, så en af jer læsere kan vinde et eksemplar. Alt du skal gøre, er at skrive en kommentar nedenfor – senest den 8. marts.

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 86 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores facebook-gruppe og på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

16 thoughts on “Bookworm’s Bookclub: give-away og afsløring af aprils fælleslæsning

  1. Mit hjerte gibbede kort, da jeg så, at det var Oplyst, der var fælleslæsningen. Jeg vil gerne både vinde den og læse den og elske at drage paralleller til Der vokser et træ i Brooklyn. Der er en del tematiske overlap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *