Bookworm’s Bookclub: vi læser ‘Hungerhjerte’ i marts (og der er give-away)

*Reklame* sponsoreret af Plusbog.dk

Jeg spurgte for nylig i bogklubbens facebook-gruppe, hvilken type bøger I gerne ville have som fælleslæsning fremover, og på en flot førsteplads ligger ny dansk litteratur. Jeg har været lidt forbeholden med selv at vælge denne kategori, da det ikke er alle i bogklubben, der køber bøgerne, og nye bøger kan have lang ventetid på biblioteket. Men jeg bøjer mig gladeligt for jeres ønsker: så marts fælleslæsning bliver Karen Fastrups Hungerhjerte fra september 2018.

Beskrivelse (fra Plusbog.dk):

Truede hun sin kæreste med en køkkenkniv? Hun kan ikke huske det, kun at nogen råbte, hun var fucking sindssyg. Det er nat, og hun sidder på den psykiatriske akutmodtagelse i Ballerup. Hun har gået rundt ude på parkeringspladsen uden tøj på for at lede efter sin kæreste. For få dage siden var hun en kvinde med en mand i et rækkehus nord for København. For længe siden var hun et barn i en indviklet familie. Nu er hun ikke længere i sin egen krop. Hungerhjerte er en autofiktiv roman om angst, kærlighed, sex og terapi. En kvindelig forfatter er flyttet hjem til Danmark efter at have boet nogle år i Tanzania. Hun er del af et københavnsk kulturmiljø, og hun forelsker sig begærligt i en musiker, som hun flytter ind hos sammen med sin voksne datter. Men umærkeligt svinder lyset omkring hende, om natten vågner hun med et sæt. Hun ved godt, hvordan ordentlige mennesker opfører sig. De er afdæmpede og rummelige. Men inde i hendes hoved traver et vilddyr rundt under en udspændt hinde.

Vind et eksemplar af ‘Hungerhjerte’

De søde mennesker på Plusbog.dk sponsorerer en give-away, hvor en af medlemmerne i Bookworm’s Bookclub kan vinde et eksemplar. Alt hvad du skal gøre er at skrive en kommentar nedenfor (senest fredag den 15. februar) – og fortæl gerne hvilken type litteratur du gerne vil læse fremover i bogklubben. Held og lykke!

Her i februar læser vi den amerikanske klassiker Stoner af John Williams og du kan sagtens nå at være med. Læs mere om Bookworm’s Bookclub her.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

10 thoughts on “Bookworm’s Bookclub: vi læser ‘Hungerhjerte’ i marts (og der er give-away)

 1. Den vil jeg glæde mig til at læse ? Jeg har ingen bestemte ønsker til bøger vi skal læse i bogklubben. Men jeg synes det er dejligt med den variation vi har af bøger ?

 2. Den glæder jeg mig til at læse! Jeg står stadig på venteliste på både biblioteket og Ereolen (og har gjort det siden december), så du har helt ret i, der er lang ventetid på nyere udgivelser.
  Jeg mangler generelt at læse mere ‘voksen’litteratur/skønlitteratur, og synes det er svært at gøre selv. Med både Stoner og Hungerhjerte rammer bogklubben lige ind i den genre og samtidig med bøger, der siger mig noget. Så mere af det ?

 3. Lyder som en spændende bog Vi skal igang med i marts – og jeg vil som de øvrige måneder selvfølgelig deltage og være med ?..

  Jeg kan også godt lide variationen af de forskellige bøger vi læser, og ellers tænker jeg at YA, fantasy eller noget ala virkelighedens verden bøger kunne være godt ?

  God bedring med din datter?

 4. Synes bogklubben er god til at skubbe mig blidt i retning af litteratur, jeg ikke selv ville få læst, ligeledes med Hungerhjerte, som jeg vil glæde mig til at læse ?
  Ang ønsket til fremtidige bøger kunne jeg godt tænke mig at læse noget nyere amerikansk fiktion og biografier samt romaner af forfattere med ikke-vestlig baggrund og selvfølgelig altid gerne en god klassiker i ny og næ a la Hemmingway, Ditlevsen eller andet ☺️

 5. Glæder mig til at læse den, og så får jeg lidt styret min shopping i marts… medmindre jeg selvfølgelig vinder en eksemplar.

  Er også glad for variationen?

 6. Kender ikke forfatteren og bogen, men glæder mig til at læse noget nyt, som jeg ellers ikke selv ville have stødt på. Håber jeg er en af de heldige, der vinder? Det er altid dejligt at kunne tilføje en ny bog til min bogreol, som fylder den ene væg i stuen.

 7. Glæder mig til at læse bogen, kender ikke forfatteren eller bogen. Det er altid forfriskende at læse noget nyt, som man ikke selv ville have stiftet bekendtskab med.

 8. Jeg glæder mig til at læse bogen! vil meget gerne vinde dette eksemplar. Bruger flittigt Plusbog, men er ved at løbe ud af reolplads!!!!

 9. Glæder mig til at læse bogen.
  Glæder mig over at læse bøger jeg måske ikke selv lige falder over.
  Glæder mig i det hele taget bare over at jeg får læst.

Comments are closed.