Bookworm’s Bookclub: Vi læser ‘Stoner’ i februar

Puha, der blev jeg lige ramt af januar-træthed, end-of-holiday-blues og generel trang til at gå i hi. Så vi har lidt af et hængeparti: vores fælleslæsning i februar! Vi havde en afstemning, hvor vi skulle vælge mellem to moderne klassikere, og vinderen blev John Williams’ Stoner.

Om ‘Stoner’ (fra Plusbog):

William Stoner bliver i slutningen af det nittende århundrede født ind i en fattig bondefamilie i Missouri, USA. Som ung går han på landbrugsskole, men drages af litteraturens verden. Han vælger det akademiske liv som lærer, hvor bøgerne forbliver hans faste holdepunkt – også når modgang og skuffelser truer med at ødelægge hans tilværelse og karriere.
Stoner er et fascinerende, velskrevet og rørende portræt af en helt almindelig mand, hvis liv man ikke kan undgå at blive berørt af. Det er en roman om identitet, om livet og om de valg, vi træffer.

Vind et eksemplar

De søde mennesker inde hos Plusbog har været så generøse at sponsorere et eksemplar til en af jer heldige læsere! Alt hvad du skal gøre for at vinde et eksemplar, er at skrive en kommentar nederst på siden senest den 17. januar og fortælle, om du før har deltaget i Bookworm’s Bookclubs fælleslæsning – det er ikke et krav, at man har deltaget før, jeg er bare nysgerrig 😉

Skal du læse med?

Du kan deltage i fælleslæsningen på tre måder:

  • Du kan diskutere bogen i vores facebookgruppe
  • Du kan dele din læseoplevelse på Instagram med #bookwormsbookclubdk
  • Du kan skrive din mening om bogen som kommentar i dette blogindlæg.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

9 thoughts on “Bookworm’s Bookclub: Vi læser ‘Stoner’ i februar

  1. Nej, endnu ikke – der har ikke lige været en bog på tapetet, som jeg gerne ville læse/endnu ikke havde læst ?

  2. Jeg har været med siden Hazel Wood, så jeg er relativ ny i det her. Jeg er i gang med Mænd uden kvinder, og glæder mig også til næste måneds fælleslæsning ?

  3. Jeg har ikke været med før, men det lyder meget hyggeligt, så glæder mig til at få læst ‘Stoner’.

  4. Jeg deltager for første gang her i januar måned. Glæder mig til at læse Stoner – er en bog jeg tit har kigget på, men aldrig kommet i gang med.

  5. Stoner er næste bog på min læseliste. Har hørt at den skulle være rigtig god. ? og jeg har aldrig deltaget.. Det må jeg lave om på.. ?

  6. Har været med og læst Vi kunne alt, Hazel Wood og er nu igang med Mænd uden kvinder og er vild med vores fælleslæsning 🙂

Comments are closed.