Boganmeldelse

‘Bridget Jones’ Baby’ af Helen Fielding

bridget jones' baby
Titel: Bridget Jones’ Baby
Forfatter: Helen Fielding
FΓΈrst udgivet: 2016
Jeg vil anbefale bogen til: Bridget-elskere πŸ™‚
SΓ₯dan starter den: Middagstid. London: Min lejlighed. Γ…h, gud. Γ…h, gud!
3 af 5 stjerner
Anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof

Anyway, i ‘Bridget Jones’ Baby’ besΓΈger vi vores elskede Bridget et sted imellem Bridget Jones 2 (The Edge of Reason) og Bridget Jones 3 (Mad About the Boy). Hun er single og beslutter sig for at slΓ₯ sig lΓΈs. Til et bryllup ender hun i kanen med vores elskede Mark Darcy (suk). Han knuser hendes hjerte, hvilket fΓΈrer hende direkte ind i Daniels arme (og seng). SelvfΓΈlgelig bliver Bridget gravid, og har ingen anelse om hvem faren er.

20:00. Min lejlighed. Stirrer psykopatisk pΓ₯ telefonen. Jeg har ikke hΓΈrt en lyd fra nogen af dem. Vil det fortsΓ¦tte sΓ₯dan her resten af mit liv? Vil jeg drikke mig fuld i sherry over et spil domino med Mark og Daniel pΓ₯ plejehjemmet og blive rasende, fordi de har knaldet mig og ikke inviteret til en omgang scrabble bagefter?

Det var et kΓ¦rligt gensyn med Bridget. Hun er sΓΈd og humoristisk som altid. DesvΓ¦rre var plottet meget forhastet og kunne godt have brugt nogle flere hverdagsdetaljer. MΓ¦ndende i Bridgets liv virkede overdrevet barnlige og karikerede, sΓ₯ det blev desvΓ¦rre en lidt skuffende lΓ¦seoplevelse. Jeg ville ΓΈnske, at bogen havde fΓ₯et lidt mere kΓ¦rlighed og omsorg. Det synes jeg, at Bridget har fortjent.

2 thoughts on “‘Bridget Jones’ Baby’ af Helen Fielding

  1. Ih, altsΓ₯! Jeg har hΓΈrt flere sige det samme, og det Γ¦rgrer mig, for jeg kunne virkelig godt bruge en god Bridget-bog… Og nu er jeg nΓ¦sten pΓ₯ randen (nej ikke af fornuft, men) af at slette den fra min ΓΈnskeseddel. Og det er jeg muligvis for stor Bridget-fan til…. Skal, skal ikke?
    Tak for din anmeldelse ❀️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *