Chie Mihara Inspiration

I’ve fallen in love with the shoe brand Chie Mihara. These shoes are always beautiful with a touch of vintage. I own two pairs, which I got at a sale on Brandos – you can see how I styled one of the pairs in a previous post. Here are some styles that I would love to add to my closet:

chie mihara

chie mihara

chiemihara3

chiemihara4

chiemihara5

chiemihara6

chiemihara7

chiemihara8

chiemihara9

chiemihara10

chiemihara11

Any favorites? If money was no matter, I would buy one of each!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “Chie Mihara Inspiration

  1. Savlede over dine sko, sidst du skrev om dem, jeg er simpelthen vild med stilen. Synes det første par og nr. 4 er rigtig flotte, men ville elske at have alle sammen 😀 Er de gode at gå i? For de ser så behagelige ud – jeg er ikke så god til stilletter, så jeg foretrækker sko med en lidt mere massiv hæl, fordi de tit er nemmere at gå i og giver lidt mere “støtte”, men det er bare svært at finde nogle, som også er virkelig flotte, synes jeg. 🙂

  2. Hej Mette,
    Ja, jeg synes de er rigtig behagelige at gå i – man kan mærke, at det er kvalitet! Jeg har også svært ved at gå i stilletter – kan som dig godt lide at have en solid hæl. Desuden synes jeg tit, at det er pænest med en ‘rigtig’ hæl, da hælen ofte kan bruges til ekstra dekoration. Lola Ramona og Irregular Choice gør rigtig meget ud af deres hæle – så ville det være synd med en stilet 😉

  3. Ja hælene er super flotte! 🙂 Så kan det da godt være, at man skulle overveje at prøve et par engang, for de er nu smukke!

Comments are closed.