Den her bog skal vi læse i november – og der er give away

Reklame // sponsoreret af People’s Press

I oktober tvang jeg jer ud af jeres komfort-zone ved at læse en fantasy, og i denne måned tvinger jeg mig selv ud af min egen komfort-zone ved at vælge en thriller til vores fælleslæsning i bogklubben: nemlig Piger i brand.

Jeg er ikke så meget til krimier, mordgåder og generel ‘who done it’-litteratur. Men en gang i mellem tjekker jeg genren ud og prøver den lidt af – især hvis der er noget, der virker interessant eller anderledes. Og det synes jeg at Piger i brand gør.

Om bogen (fra forlagets hjemmeside):
Året er 1991, og gymnasiets populære basketballstjerne, Craig, bliver fundet skudt i skoven ved Battle Creek i Pennsylvania – umiddelbart ligner det selvmord.
Hændelsen sender chokbølger gennem det konservative lillebysamfund, og i efterdønningerne af det mystiske selvmord opstår et usædvanligt venskab mellem to piger: Den mørkøjede, karismatiske, Kurt Cobain-tilbedende Lacey og den flittige, men ensomme Hannah. Et venskab, som er både dragende, destruktivt og transformerende.
Men Lacey har en hemmelighed, som Hannah ikke kender til. En hemmelighed, der truer med at ødelægge ikke bare hendes eget, men flere andres liv, og som er tæt forbundet med Craigs død.

Vind bogen
De søde mennesker hos People’s Press har stillet et eksemplar af bogen til rådighed for en af jer, der har lyst til at læse med. For at deltage i lodtrækning af bogen, skal du blot smide en kommentar nedenfor og fortælle, om du normalt læser thrillere eller krimier. Jeg trækker en vinder søndag den 18. oktober.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

7 thoughts on “Den her bog skal vi læse i november – og der er give away

  1. Kan godt lide en god krimi!
    ‘Piger i brand’ lyder til at kunne være en god læseoplevelse at bruge november til!

  2. Jeg læser faktisk sjældent thrillere og krimier, men denne her har jeg hørt så godt om så vil mega gerne læse med!

  3. Læser næsten kun krimier men helst med kvinder i helterollen. Vil da elske at læse piger i brand sammen i november.

  4. Jeg elsker krimier – har virkelig læst rigtig mange – både gode og de mindre gode. Har ikke stødt på denne forfatter før, så jeg vil da meget gerne vinde et eksemplar??

  5. Jeg læser ikke mange krimier (bortset fra Ruth Galloway-serien, som nærmest er hyggelig), men kan godt lide en thriller engang imellem.

    Girls on fire får meget blandede anmeldelser på Goodreads, så nu er jeg helt nysgerrig på den 🙂

Comments are closed.