Den her bog skal vi læse i oktober – og der er give away

Reklame – sponsoreret af Plusbog.dk

Der er ikke ret mange i bogklubben, der læser fantasy. Men heldigvis er de fleste medlemmer modige læsere, der godt kan lide at ryste posen en gang imellem og prøve nogle andre genrer end de er vant til. Så til oktober bliver de presset ud af komfortzonen med fantasy-romanen Children of Blood and Bone: Solstenen som er 1. bog i en serie.

Bonusinfo: Det er anden gang bogklubben læser en fantasyroman sammen: i december 2018 læste vi Hazel Wood som var en lidt blandet læseoplevelse.

Children of Blood and Bone: Solstenen er en bog, der længe har været på min TBR, men som jeg blev opmærksom på igen og igen da Black Lives Matter var meget oppe i medierne, og mange Bookstagrammere og Booktubere anbefalede den pga. dens emner om bl.a. racisme. Det tænker jeg kunne være rigtig interessant at læse med bogklubben – måske det kunne sætte gang i nogle gode diskussioner? Og så skulle den have en god ‘from enemies to lovers’-historie som jeg altid er en sucker for.

Om bogen (som har fået 4.12 i gennemsnit på Goodreads):
Zélie kan huske, da Orïsha var et land fuld af magi. Man kunne fornemme magien i hvert eneste træ, i hver en flamme og på hver eneste vej. Sådan er det ikke længere. Den hensynsløse konge har udslettet både magien og de mennesker, der beherskede den.
Som barn så Zélie på, mens kongens vagter hængte hendes mor i et træ uden for hendes hjem, og nu er der ikke mange af magiens folk tilbage i Orïsha. Men Zélie har én chance for at kæmpe for at gøre Orïsha til et magisk land igen. Prinsesse Amari er flygtet, og sammen med hende beslutter Zélie at gøre et forsøg på at vinde over den skumle kronprins, som er fast besluttet på at holde magien nede og udrydde den helt.
Zélie bliver stillet over for store vanskeligheder. Hun skal lære at styre sine egne kræfter – og hvad føler hun egentlig for sin fjende?

– fra Plusbog.dk

Vind bogen!
Plusbog.dk har været så søde at sponsorere et eksemplar af bogen til et heldigt medlem i bogklubben. Hvis du vil have en chance for at vinde bogen, så smid en kommentar nedenfor og fortæl, hvilken fantasy-roman, der var den sidste du læste – og det skal være senest den 19. september.

Få et ekstra lod: som noget nyt, får man et ekstra lod i puljen ved at smide en kommentar til posten om denne give away i vores facebook-gruppe.

Ekstra give away!
Dem, der læser med i oktober og deltager i diskussionen vil få mulighed for at vinde bog nr. 2 i serien (sponsoreret af Plusbog.dk) – men mere om det i slutningen af oktober – følg med på facebook!

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 170 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores  
facebook-gruppe og vi deler vores læseoplevelser på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “Den her bog skal vi læse i oktober – og der er give away

  1. Åh bliver da helt sikkert nødt til at være med på oktober læsningen. Den lyder vel nok fantastisk.

Comments are closed.