Boganmeldelse

Give Away: Frankenstein

frankenstein

frankenstein

For nogle uger siden købte jeg en fin udgave af Mary Shelleys klassiker, Frankenstein på engelsk. Jeg vaklede meget mellem hvilken udgave jeg skulle vælge, og endte med den fine Word Cloud Classic udgave. Da den ankom fra The Book Depository var der desværre et lille hul i pakken, der betød at den ellers så fine bog var blevet lidt beskidt på bagsiden. Jeg skrev det til deres support, og de sendte mig kvit og frit en ny udgave og lod mig beholde den ‘gamle’ (de er så søde!).

Så nu sidder jeg med to udgaver af Frankenstein på engelsk, og har besluttet, at den ‘gamle’ skal gives væk til en af jer 🙂 Alt du skal gøre er at skrive en kommentar nedenfor senest den 25. september og sørge for, at du følger bloggen på enten facebook eller Bloglovin’. Husk også korrekt email, når du udfylder kommentarfeltet, så jeg kan kan skrive til dig, hvis du er den heldige vinder.

OBS: Babyen følger ikke med!

22 thoughts on “Give Away: Frankenstein

  1. Årh, den ønsker jeg mig! Jeg lånte den på biblioteket i sin tid, og har vist ikke en gang en paperback/penguin-udgave af den, så den ville falde på et tørt sted – og klæde min bogreol gevaldigt ;o)

  2. Frankenstein er en af mine yndlings romaner, fordi den er så smuk, selvom man ikke skulle tro det, når den handler om et monster. Jeg er vild med denne udgave af den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *