Give-away og afsløring af septembers fælleslæsning

Sponsoreret af Lindhardt og Ringhof

I august holder Bookworm’s Bookclub sommerferie, og der vil derfor ikke være nogen officiel fælleslæsning. Men til september starter vi igen og læser Dukkeværkstedet af Elizabeth Macneal.

Om bogen:
London, 1850. I Hyde Park strømmer folk til for at se byggeriet af Crystal Palace. Det gælder også unge Iris, der har taget en fridag fra arbejdet i Mrs. Salters Dukkeværksted. I parken møder hun den sære konservator Silas, der drømmer om at udstille sin samling af bizarre udstoppede dyr på Verdensudstillingen. Deres møde bliver for Silas starten på en altødelæggende besættelse – og skæbnesvangert for Iris, der også drømmer om at slå igennem som kunstner. Da hun accepterer jobbet som model for en af tidens eksperimenterende kunstnere, bliver det starten på et helt nyt liv.

Dukkeværkstedet er en historisk og psykologisk roman, der tager læserne med til Jack the Rippers London. En by der i 1850erne er fuld af farer og menneskelig ulykke, skræmmende mænd og freakshows på den ene side, og kvindefrigørelse, moderne kunst, videnskab og arkitektur på den anden. Byen og dens skæbner er lige så sanseligt og urovækkende beskrevet som Paris i Patrick Süskinds Parfumen

Vind bogen
Hvis du gerne vil deltage i fælleslæsningen, kan du blive den heldige vinder af månedens give-away, der er sponsoreret af Lindhardt og Ringhof. Du skal blot skrive en kommentar til dette blogindlæg (senest den 2. august), så deltager du i lodtrækningen.

Om bogklubben
Bookworm’s Bookclub er en online bogklub, som alle kan deltage i. Vi er i skrivende stund 110 medlemmer, og vi snakker om bøger primært i vores facebook-gruppe og på Instagram med #bookwormsbookclubdk. Du kan læse mere om bogklubben HER.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

11 thoughts on “Give-away og afsløring af septembers fælleslæsning

 1. Jeg har flere gange set denne bog stående fremme på mit lokale bibliotek, men der er kun 14 dages lån på bogen, og derfor er den endnu ikke røget med i de bøger jeg låner med hjem. Den står dog på tbr listen, så det kunne da være dejligt at vinde et eksemplar at bogen.

  God sommerferie ?☀️

 2. Jeg er sikker på at det er en fantastisk bog som jeg vil elske at vinde ?
  God sommer.

 3. Jeg vil gerne være med i fælleslæsningen og vil dermed gerne vinde bogen 🙂 Det lyder som en genre, som jeg ikke læser så tit, men jeg gerne vil give mig i kast med.

 4. Det lyder lige som en bog for mig, og september er en god måned, så jeg tror endelig jeg vil forsøge at læse med 🙂

 5. Uh, det kunne være så fedt at vinde bogen. Så er jeg helt klar til min første runde i bogklubben ?

 6. Den lyder simpelthen så god, så den ville jeg da elske at vinde 🙂

  Rigtig god sommer!

 7. Den bog er med på min TBR liste, så det kunne være rart at vinde den 🙂

Comments are closed.