Mini Bookworm anmelder: Vejen til Mumidalen

Titel: Vejen til Mumidalen og andre fortællinger
Forfatter: Tove Jansson
Sådan blev bogen min: Anmeldereksemplar fra Carlsen

En finurlig og skøn bog til børn og voksne – et musthave i den fantasifulde bogreol

Tre fine genfortællinger om den søde, tossede Mumifamilie og alle deres venner: ‘Vejen til Mumidalen’, ‘Mumitrolden og den magiske hat’ & ‘Mumitrolden på hatifnatternes ø’.

Jeg elsker virkelig de her genfortællinger af Mumi-historierne. Ligesom Da julen kom til Mumidalen, rammer historierne den originale stemning og finurlighed – blot i en mere letfordøjelig form.

Det er historier, der er passer til både voksne og børn og som rummer mange facetter. Mumiernes verden er tryg men kan også være farlig – fx møder de Hatifnatterne, der kan virke skræmmende indtil man lærer, hvordan man skal håndtere dem.

Mumierne selv er kærlige og hyggelige, men ind imellem bliver de uvenner og opfører sig dårligt. Så på en måde er de meget realistiske og genkendelige, selvom de er placeret i en mystisk og finurlig verden, hvor der sker skøre og mærkværdige ting.

Både Edith, Mr. Boyfriend og jeg er fans!

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.