Hvad skal vi læse i oktober?

Det er svært at forestille sig her i sommerheden, men lige om lidt bliver det oktober. Og med oktober kommer der kulde, mørke og Halloween. Det skal vi fejre i Bookworm’s Bookclub! Planen er, at vi for første gang i bogklubbens historie skal læse en uhyggelig bog. Jeg har fundet to horror-klassikere frem fra dybet, og jeg håber, at I vil hjælpe mig med at vælge, hvilken bog, der skal være vores fælleslæsning i oktober. Fun fact: begge bøger handler om dyr. Uhyggelige dyr. Her er de to bøger:

Fuglene af Daphne du Maurier
Ja, den som Hitchcocks creepy klassiker er baseret på. Det skal siges, at bogen ikke findes som ny i papirform på dansk. Til gengæld er det kun en novelle på omkring 40 sider, så måske det ikke er så uoverskueligt et projekt? Ellers findes den som lyd- og e-bog på dansk. Hvis Fuglene vinder kan det være op til den enkelte, om man læser hele novellesamlingen eller kun den ene.

Dyrekirkegården af Steven King
Denne er tilgængelig på både dansk og engelsk. Jeg ved dog ikke helt, om jeg tør læse den. Filmen hjemsøgte mig i mange år efter jeg så den … Men sammen med jer kan det være, at jeg tør 😀

Jeg er spændt på, hvad I vælger! Stem her:


  
  
  

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “Hvad skal vi læse i oktober?

  1. Har læst begge bøger for mange år siden.
    Har stemt på Fuglene, da jeg husker den som mere velskrevet og med mere opbygning af spænding, hvorimod Dyrekirkegården bare er uhyggelig og lidt klam

Comments are closed.