5 gode børnebøger (2-5 år)

Reklame – indeholder anmeldereksemplarer

Edith er ved at udvikle sig til en rigtig lille bogorm. Forleden havde hun besøg af en veninde fra børnehaven, og efter 20 minutter sad de begge og læste Godnathistorier for rebelske piger. Okay, den blev lagt væk igen efter 3 minutter, men stadigvæk.

Hun har snart fødselsdag, og når vi spørger hende, hvad hun ønsker sig, svarer hun: læbestift, neglelak og bøger! Jeg bliver så stolt …

Nå, men det jeg egentlig ville med denne post var at fremhæve nogle af de børnebøger vi læser, som jeg synes er ekstra gode og fortjener lidt mere opmærksomhed. Jeg har skrevet, at bøgerne er fra ca. 2-5 år, og det er mest et gæt fra min side. De er i hvert fald et hit hos Edith (som bliver 4 om et par måneder), har været det et stykke tid, og jeg tror, at de vil være det lang tid endnu. Men hun læser stadig babybøger indimellem, så det er svært at vurdere.

Der er 5 bøger jeg er helt pjattet med (og som Edith også synes er mere end OK) – alle på nær den sidste er anmeldereksemplarer, men holdningerne er mine egne (og Ediths). Here we go:

Glitter
Skøn og humoristisk bog om en pige, der bestiller en enhjørning på nettet og i stedet modtager en pruttende ged. Perfekt fortælling om forventninger, venskab og cupcakes.
Se anmeldelse

Hasulle Banulle
Vanvittige bøger om et væsen, der minder om Animal fra Muppet Show. Genialt skør, forfriskende ukorrekt og med en filosofisk krølle på halen.
Se anmeldelse

Vejen til Mumidalen
En sød genfortælling af tre originale historier med de skønneste illustrationer. Jeg elsker, når Edith er med på at læse den, det er så hyggeligt.
Se anmeldelse

Man må ikke spise sine klassekammerater
Humoristisk og lun bog om at fucke gevaldigt op på sin første skoledag, om at være ensom, og om at behandle andre som man selv vil behandles.
Se anmeldelse

Hvad siger sneugleungen Ulla?
En nuttet godnat-favorit om at finde sig selv, modstå kritik og finde tryghed hos familien. Den er også rigtig god til helt små børn, der er ved at lære at tale, da den gennemgår alle vokaler.
Se anmeldelse

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.