I’m the Winner of Something Rude

Rude

I’ve been so lucky to win this beautiful blue suede clutch from Rude. I think I’m gonna use it on New Years Eve.
Jeg har været så heldig at vinde denne smukke blå ruskinds-clutch fra Rude. Jeg tror jeg vil bruge den nytårsaften.

Dress: Second Hand from Genbrug
Necklace: Baab Suan
Clutch: Rude

Rude

I’m crazy about Rude – it’s impossible for me to enter the store without finding something I have to buy. And today was no exception: I bought this dark blue perl-collar (which I’ll also use at New Years’ Eve) and a lovely retro T-shirt.
Jeg er helt vild med Rude – det er umuligt for mig at gå der ind uden at finde noget jeg bliver nødt til at tage med hjem. Og i dag kom der også to godter med i posen: en mørkeblå perle-krave (som også skal bruges nytårsaften) og en fin retro t-shirt.

Rude

Rude

Follow me: Bloglovin * Facebook * TwitterDe glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.