I’m the Winner of Something Rude

Rude

I’ve been so lucky to win this beautiful blue suede clutch from Rude. I think I’m gonna use it on New Years Eve.
Jeg har været så heldig at vinde denne smukke blå ruskinds-clutch fra Rude. Jeg tror jeg vil bruge den nytårsaften.

Dress: Second Hand from Genbrug
Necklace: Baab Suan
Clutch: Rude

Rude

I’m crazy about Rude – it’s impossible for me to enter the store without finding something I have to buy. And today was no exception: I bought this dark blue perl-collar (which I’ll also use at New Years’ Eve) and a lovely retro T-shirt.
Jeg er helt vild med Rude – det er umuligt for mig at gå der ind uden at finde noget jeg bliver nødt til at tage med hjem. Og i dag kom der også to godter med i posen: en mørkeblå perle-krave (som også skal bruges nytårsaften) og en fin retro t-shirt.

Rude

Rude

Follow me: Bloglovin * Facebook * TwitterDe glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *