Juli Wrap-up

bøger og baby

bøger og baby

Har lige været en tur i Svendborg i et skønt træhus med udsigt over noget vand. Glad og forventningsfuld pakkede jeg to bøger i tasken. Fik læst 21 sider. Det er sgu hårdt at rejse med en baby.

I juli læste jeg: 3 meget forskellige bøger: den tankevækkende Americanah, den fjollede The Beautifull Casandra og den underholdende letvægter The Selection.

Bedste læseoplevelse: Helt klart ‘Americanah’.

Mest skuffende læseoplevelse: Det må være ‘The Selection’. Selvom jeg for det meste nød den, mistede jeg alligevel interessen til sidst, og har absolut intet behov for at læse videre i serien. Havde ellers håbet, at den kunne blive min næste ‘guilty pleasure’ serie. Selvom jeg egentlig er imod konceptet guilty pleasure.

Nye bøger: 5 stk. Og der er flere på vej med posten. Det var virkelig ikke meningen.

Mest populære blogindlæg: Helt klart min Frankenstein cover-battle. Tak fordi I tog så godt imod indlægget og delte jeres mening – der er flere battles på vej! Mine posts om at læse oversættelser og mine nye læsevaner blev også taget vældig godt imod – tak 🙂

Nu skal jeg læse: Jeg vil gerne give ‘Daughter of Smoke & Bone’ en chance til, og så skal jeg videre i ‘Byen Brænder’ (never ending story :-D). Og så er der noget nyt Harry Potter på vej til mig i posten som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal forholde mig til …

Hvordan var din juli, har du fået læst noget godt?


English recap
I read three very different books in July: thought-provoking Americanah, silly The Beautifull Casandra and entertaining The Selection.

Did you read any good books in July?

bøger og baby

bøger

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

2 thoughts on “Juli Wrap-up

  1. Tak for wrap´en, Americanah er stadig på min TBR, men har så mange på hylderne som skal læses – det kender du jo selvfølgelig ikke noget til! – og i øvrigt, så gider jeg ikke wrap up på min blog, men jeg elsker at læse andres, det er bare så meget mere interessant.
    21 sider…den skal med i konfirmationssangen 😉

  2. Oh, yes, hun skal så meget høre for det!
    Er glad for, at du nyder mine wraps – eeelsker at lave dem 🙂

Comments are closed.