Labre Baby Bukser

knitted pants

Her er mit seneste strikkeprojekt: er par labre funky bukser til Edith Olenska (hvis navn lige er blevet godkendt – yeah!). De er lavet af garnrester: det sorte garn fra et projekt jeg fortrød men ikke kunne aflevere garnet tilbage, da kattene havde haft fat i det. Det gule garn er fra en fin lille cardigan. Begge farver er baby alpaca, så bukserne er bløde som silke. Mønsteret er fra Drops og er gratis. Jeg har brugt magic-loop tricket i stedet for strømpepinde.


English Recap
Here’s my latest knitting project: a pair of super funky pants for Edith Olenska. The yarn is baby alpaca so the pants are so soft you won’t believe it! The pattern is free.

strikke magic loop

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “Labre Baby Bukser

  1. Det må jeg sige – det er skisme et flot navn – tillykke med godkendelsen 🙂 Bukserne er skønne – og så har du brugt rester – kan ikke være bedre 🙂

  2. Tak Lene, vi er også ret glade for navnet – og det tog kun 5 måneder at få det godkendt 😀

    Jeg prøver virkelig at få brugt rester, men lige meget hvor mange rester jeg bruger, bliver bunken ved med at vokse 😉

Comments are closed.