Nominer din yndlings bogblogger!

Har I set, at I kan nominere jeres yndlings bogblogger på plusbogs Facebook side? Jeg elsker denne mulighed for at hylde bogbloggere og deres enorme (frivillige) arbejde.

Her er de tre jeg selv har nomineret:

Flyv med mig: En hyggelig og meget personlig blog, der gør meget for blogger-universet: Rikke bag bloggen deler dybsindige tanker om bøger og er rigtig god til at linke til andre blogs, hvor der er indhold hun mener, hendes læsere er interesseret i.

Skrivepulten: Så smukke billeder (bloggeren er grafiker), gode anmeldelser og velovervejede indlæg om bøger. Hun gør et enormt flot arbejde.

Sort Tale: En bogblog, der ikke følger strømmen: her kan du finde andre bøger end blot de hypede. Her er der plads til de lidt mere skæve og syrede bøger – og det var her jeg bl.a. faldt over Rynkekneppesygen, som jeg elskede, men nok ikke ville have stødt på ellers.

Jeg vil stærkt opfordre dig til at smutte forbi Facebook lige her og skrive en kommentar med hvem der er din yndlings bogblogger. Bonus: ved at nominere, deltager du i lodtrækningen om en valgfri bog fra plusbog.dk. Deadline er 1. september.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

One thought on “Nominer din yndlings bogblogger!

Comments are closed.