Personligt

På det sidste har jeg … #3

… doneret omkring 70 bøger til Læs for livet

… glædet mig over, at Bookworm’s Bookclub har rundet 100 medlemmer!

… modtaget min første hater-kommentar her på bloggen. Sådan en rigtig sviner med grimme ord, der betvivler min ret til overhovedet at anmelde bøger. Fik heldigvis god opbakning på Instagram (TAK!) og nåede hurtigt til et punkt, hvor jeg kunne grine ad det og trykke DELETE. Så har jeg også prøvet det.

… bekymret mig for, hvad jeg skal stille op med mig selv når Game of Thrones snart slutter.

… undret mig over, hvorfor alle livsstilsinfluenter pludselig render rundt med oversized børne-hårspænder. Og hvor hurtigt trenden har bredt sig til ellers fornuftige og stilfulde mennesker. Nogen gange forstår jeg bare ikke moden #givmigvintage #jegerblevetgammel

… nydt, at Edith er blevet veninde med en pige i vores opgang. Det er som at få en gratis babysitter, som takker én for at få lov til at underholde ens afkom.

… panikket over, at Edith snart ikke har brug for mig mere.

… sagt ja til at hjælpe Københavns Biblioteker med en sommerkampagne som jeg glæder mig meget til at fortælle jer om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *