Strategic Reading

StrategicReading1

I am SO behind on my book reviews! Just take a look at the stack of books in the picture above: I’ve got five finished books that I haven’t reviewed yet, and I’m just one hour from finishing another. I love writing book reviews, but I just can’t keep up! And I prefer not writing the review too long after I’ve finished the book. But it seems every time I finish a book review, I’ve finished reading three books! So now I’ve come up with a strategy: my next reads will be huge books that’ll take forever to finish! I’ve decided on Tolstoy’s War and Peace on audio, which is like 60 hours, and the Danish classic Pelle Eroberen (Pelle the Conqueror), which is about 1,000 pages. These two huge books will perhaps allow me to catch up on my reviews – and I LOVE huge books!

StrategicReading2

Goodnight out there – and happy reading 🙂

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

4 thoughts on “Strategic Reading

 1. Ah, du rammer et ømt punkt. Jeg er også ca. en måned bagefter med mine boganmeldelser (konstant). Jeg læser bare så meget, og boganmeldelserne tager næsten længere tid for at udarbejde end læsningen selv. Det er skørt.
  Til gengæld er jeg god til at skrive mini-anmeldelser på Goodreads, når jeg afslutter en bog. Så arbejder jeg ud fra dem, når jeg skal lave blog-anmeldelser, og har derfor lidt bedre overblik. Men det mest optimale ville nu nok være at skrive anmeldelsen lige efter læsningen. Hm.

  Men sikke skønne bøger i din stak! Jeg glæder mig til at høre din mening om “Looking for Alaska” og “Brideshead Revisited”, som jeg begge elsker.
  Selv har jeg også en stor ambition, om at få læst “Krig og fred” denne sommer. Om jeg rent faktisk når det, må tiden vise..

 2. Jeg er ikke så god til det der med mini-anmeldelser på Goodreads … jeg prøver at holde styr på dem i hovedet – og det går ikke altid så godt 😉 Men jeg overvejer faktisk at begynde at bruge en note-app på telefonen til at holde styr på de tanker jeg gør mig undervejs når jeg læser en bog.

  Jeg var ret begejstret for både Alaska og Brideshead! War & Peace læser jeg ikke uden støtte – skal læse den sammen med nogle andre i en gruppe på Goodreads. Glæder mig til at se, hvad du synes om den, hvis du læser den. Kunne være sjovt at læse den samtidig – no pressure 😉

 3. Ja, det håber jeg også! Og ja, jeg hører mange lydbøger. Kan slet ikke undvære dem! Hører dem når jeg cykler, træner, redigerer billeder, strikker … ELSKER at få læst historie højt 😀 Hører også sammen med Mr. Boyfriend i ny og næ.

Comments are closed.