3 mini-reviews: skøn fangirl, middelmådig brevudveksling og skuffende novelle

Jeg har indset, at jeg ikke når at skrive udførlige anmeldelser af alt, hvad jeg læser (især ikke nu, hvor jeg også er sprunget ud som Booktuber). Så ind imellem kommer der lige nogle mini reviews i stedet. Her er fx tre:

‘Fangirl’ af Rainbow Rowell

En sød historie om en indadvendt pige med social angst, der kastes ud i collegelivet uden sin tvillingesøster, selvom hun hellere vil lukke sig inde og skrive fanfiction.

Kan anbefale til dig, der leder efter en let men intelligent feel-good roman med noget på hjerte.

‘We contain multitudes’ af Sarah Henstra

En fin omend lidt simpel fortælling om to drenge, der forelsker sig på trods af deres forskellighed og lærer forskellige lag af hinandens og deres egen karakter via brevudveksling. Brevudvekslingen gjorde historien lidt kunstig og brudt.

En ok historie om diversitet – men der findes bedre derude.

The Breakthrough af Daphne du Maurier

En novelle om en elektroingeniør, der sendes ud på er job, hvor det viser sig, at han skal være med til at eksperimentere med liv efter døden. Den startede så fint og stemningsfuldt, men mistede gnisten i den sidste halvdel.

Så lidt skuffende læseoplevelse, da jeg ellers elsker Daphne du Maurier.

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.