Bookworm’s Closet er nomineret til Danish Book Blog Award

I går skete der noget ret vildt: der tikkede en mail ind med besked om, at jeg var blandt de 16 nominerede til DBBA – Danish Book Blog Award som Plusbog står for. Mit hjerte hamrede afsted og jeg blev helt forfjamsket.

Det er et skønt koncept, hvor Plusbog hylder bogbloggere i Danmark og alt det arbejde der lægges i at anmelde bøger og formidle litteratur. Jeg er meget beæret over at blive stemt ind som en af dem, der vil blive ekstra anerkendt. Det er ret vildt.

Jeg regner ikke med at nå til finalen (de 5 der får flest stemmet), men hvis du har lyst, kan du stemme på mig (eller en anden bogblog) her:

STEM

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.