Currently reading & wearing #9

Jeg er lidt over halvvejs i den første bog i The Illuminae Files-serien. Det er et fantastisk koncept: rum sci-fi fortalt gennem hackede filer, sorte bokse og chats og e-mails. I starten var jeg meget forvirret og blev ved med at bladre frem og tilbage for at finde hoved og hale i plottet, men efter 50-100 sider begyndte den at give mening. Nu er jeg hooked!

Kjolen er fra Heart of Haute købt i en af mine yndlings butikker: Mondo Kaos. Skoene er nogle ældgamle sandaler fra Aldo. De er umuligt høje og upraktiske, men jeg elsker deres enkle stil, der står godt til kjoler i print.

Billederne er fra i går, hvor vi fik Edith passet, gik i biografen og så Lykke-Per (OMG, hvor er den god!), spiste japansk og så videre til 4×40 års fødselsdag men champagne og jazz-band. Nu er jeg tømmermænds-træt og ser frem til at blive tortureret af en frisk Edith når hun kommer hjem (hvis I følger mig på Instagram ved I hvad jeg taler om).

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *