Give Away: Japansk begær

desire mnurakami

De af jer der følger med på min instagram kan måske huske, at jeg for en måneds tid siden gik i total panik fordi jeg ikke kunne finde den bog jeg var i gang med. Jeg endevendte hele lejligheden, gav Edith (og også lidt Mr. Boyfriend) skylden. Det så nogenlunde sådan her ud:

Lang historie kort: jeg har nu to udgaver af samme fine Murakami-bog og har besluttet mig for at give den ene udgave væk til en af bloggens læsere (læs min anmeldelse af bogen her). For at få få en chance for at blive den heldige vinder, skal du blot følge mig på Instagram, Bloglovin’ og / eller facebook og smide en lille kommentar nedenfor – inden torsdag den 10. maj.

Held og lykke

De glemte bøger

Hver måned udvælger jeg en bog, der fortjener ekstra opmærksomhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og find din næste yndlings bog

OBS: projektet starter først til september

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Bookworm’s Closet, giver du samtykke til at vi må sende dig boglige anbefalinger, tilbud mv. Læs hele samtykkeerklæringen.

7 thoughts on “Give Away: Japansk begær

 1. En eller anden dag ender jeg i præcis samme situation. Det er jeg overbevist om. Men når nu det endte dobbelt lykkeligt, så vil jeg hammergerne vinde den fine bog.

 2. God smuk formiddag,

  med alt det besvær du havde med din forsvundne bog, så vil jeg da meget gerne prøve lykken.
  Har selv engang været i en tilsvarende situation og gav min bror skylden osv. Først flere år senere dukkede min bog op – ups!!

  Rigtig smukt forår til dig:-)

 3. Sikke en masse du er gået igennem for at finde den bog! Jeg vil da mægtig gerne vinde den 🙂

 4. Mine ting bliver altid væk på grund af en virkelig dårlig hukommelse, der opstod da jeg passerede 40 år?
  Men Murakami er min absolutte favorit forfatter. Han har det smukkeste sprog og hans historier foregår altid i et fantastisk univers.

 5. Kender godt den følelse af at være lidt “fortabt” når ens bog bliver væk. De værste 3 dage hvor jeg ikke kunne finde en af mine bøger: Spurgte kæresten om han havde set den, tømte reolerne, kiggede bag dem og alle andre steder for til sidst at finde den ovenpå en af reolerne. Hvordan den endte der er mig stadig en gåde, kæresten sværger på at han ikke havde flyttet den….

 6. Uh, jeg ville faktisk lige kunne nå at få den med på camino, hvis jeg vandt! Det ville være det perfekte vandre-læsestof. 🙂

 7. Faktisk har jeg aldrig læst Murakami – ja tænk engang. Så jeg ville da vildt gerne vinde den 🙂

Comments are closed.